Over mij

 
 

Mijn naam is Corien Verhoef en ik ben het gezicht achter Cootjes Pakhuis. Ik ben getrouwd met HJ en sinds drie jaar wonen we in Oene. Met trots mag ik zeggen, dat ik van mijn hobby mijn beroep heb mogen maken!

Toch is hier een lange weg aan vooraf gegaan. In 2004 heb ik een heftige burnout gehad. Om weer dagindeling te krijgen, ben ik meubels gaan opknappen. Dit gaf zo veel voldoening dat ik hier eigenlijk wel meer mee wilde gaan doen. Het begin van Cootjes Pakhuis was een feit. Het onderwijs, waarin ik werkzaam was, ben ik langzaam af gaan bouwen en de werkzaamheden van Cootjes Pakhuis steeds verder uit gaan breiden. Ik heb bijv. een opleiding voor verkoopstyling gevolgd. Daarna heb ik een aantal jaren voor diverse makelaars in Emmeloord, Hattem, Kampen en Zwolle dit werk mogen doen.
Ook heb ik de opleiding voor interieurstyling afgerond. Vindt het echt heel gaaf om mensen te helpen om van hun huis een thuis te maken. Nu de economie aantrekt, zie je dat de vraag naar styling enorm toeneemt. Van woonhuis tot kantoor, van kleine tot grote opdrachten, alles komt voorbij.

Kortom, u kunt bij ons terecht voor:

  • Diverse stijlvolle woonaccessoires en (klein)meubelen, maar ook voor diverse lifestyle artikelen. Ons aanbod van woonaccessoires en lifestyle artikelen wordt doorlopend uitgebreid. Reden te meer om onze webshop goed in de gaten te houden.
    Zoekt u een exclusief design om van uw huis uw thuis te maken en staat het niet op de website? Neem contact op en wij vinden de missende factor!
  • Kleuren beïnvloeden de beleving van een ruimte, maar dat geldt evengoed voor de gekozen meubels. Hoe breng je eenheid aan in je interieur of zorg je juist voor een frisse uitstraling? Als ervaren interieurstyliste weet ik niet alleen precies welke kleur bij uw ruimte past, maar ik weet ook de juiste toon te zetten qua interieurstyling. Zo verkrijgt u met expertise van Cootjes Pakhuis in combinatie met uw eigen wensen, een kleuradvies op maat en de sfeer die u voor ogen heeft.
  • Maak zelf een sfeermaker voor je woning en ga aan de slag tijdens een creatieve workshop. Voor iedere workshop ontwerpt Cootjes Pakhuis een unieke woonaccessoire, die net even iets anders is. Tijdens deze workshop maakt u een eyecatcher voor uw interieur. We organiseren regelmatig creatieve workshops. Neem een kijkje in onze agenda of neem contact op en nodig ons uit.
  • Uw huis snel verkopen tegen de hoogste prijs? De verkoop staat of valt met een eerste indruk. Verkoopstyling zorgt voor een optimale presentatie van uw huis en vergroot zo uw verkoopkansen.
    Cootjes Pakhuis is gediplomeerd en gecertificeerd verkoopstyliste met jarenlange ervaring en oog voor detail. Naast verkoopstyling verzorgen we ook de woningfotografie.

Contact
  Cootjes Pakhuis
Kuiperkampsweg 8
8167 LC Oene
  06 – 49002412
  info@cootjespakhuis.nl
Nieuwsbrief

Blijf jij graag op de hoogte?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.