Wilt u zelf een gezellige inloopparty van Cootjes Pakhuis houden? Dat kan!

Het organiseren van een inloopparty is niet alleen leuk, maar ook nog eens gemakkelijk, dankzij het stappenplan hieronder. Stappenplan voor het organiseren van een gezellige inloopparty.

  1. Neem contact op met Cootjes Pakhuis.
  2. Spreek een datum en een tijdstip af.
  3. U bepaalt hoe lang de Inloopparty mag duren. Heeft u tijd voor een uitgebreide, gezellige avond met uw familie, vriendinnen en collega’s of wilt u liever “kort en krachtig”? Alles is mogelijk. Een uur voor aanvang komen we bij u thuis om de artikelen klaar te zetten.
  4. Maak een gastenlijst en nodig door middel van onze digitale uitnodigingskaart zoveel mogelijk gasten uit zoals vriendinnen, buurvrouwen, collega’s, leden van de sportclub, moeders van school (minimaal 10 a 15 personen). De uitnodigingskaart kunt u gemakkelijk per mail versturen of uitprinten en ronddelen.
  5. U kunt aangeven welke producten u beslist zou willen zien op de party.
  6. Laat de rest aan ons over! Wij helpen u graag bij het organiseren van uw party en kunnen u van tips voorzien om de avond zo sfeervol en succesvol mogelijk te maken.

Bent u enthousiast geworden om uw eigen party te houden?  Dan kunt u contact opnemen met ons via info@cootjespakhuis.nl of telefonisch 06-49002412.    Vul gerust het contact formulier in:

 

Contact
  Cootjes Pakhuis
Kuiperkampsweg 8
8167 LC Oene
  06 – 49002412
  info@cootjespakhuis.nl
Nieuwsbrief

Blijf jij graag op de hoogte?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.